ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ: "Η ΝΔ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012εκτύπωση

Τον Νομό Σερρών επισκέφθηκε την Τετάρτη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με την ιδιότητα του Συντονιστή Προεκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τη Βόρεια Ελλάδα.Σε δηλώσεις του, ο κ. Ψωμιάδης απέδωσε τη θετική του ανταπόκριση στο κάλεσμα “πανστρατιάς” του κόμματος, “προ του κινδύνου της αβεβαιότητας για τη χώρα, ως Έλληνας, ως επιχειρηματίας, ως πολίτης”. Παράλληλα, επισήμανε ότι ο ίδιος απευθύνεται στον απλό λαό και όχι στους “επώνυμους”.Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι εξακολουθεί να δηλώνει “αντιμνημονιακός”, επιθυμώντας “ένα διαφορετικό μνημόνιο, ενάντια στη διαφθορά και τη γραφειοκρατία και όχι ενάντια στην κοινωνία”.

Προχώρησε, δε, στην εκτίμηση ότι “η Νέα Δημοκρατία στη Βόρεια Ελλάδα θα αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά της στις εκλογές, μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, είναι πολύ πιθανό να τα διπλασιάσει”.

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Ψωμιάδης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι “τον στρατολόγησε το βαθύ ΠΑΣΟΚ, όπως τη Χρυσή Αυγή τη στρατολόγησαν οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ με τις καταστροφές που προκάλεσαν κατά καιρούς”.“Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ το προσκλητήριο”, πρόσθεσε, “και θ’ αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, απέναντι στην ανεύθυνη, επικίνδυνη και μηδενιστική αριστερά, με τα δώδεκα διαφορετικά προσωπεία που κρύβονται πίσω από το χαμόγελο του κ. Τσίπρα”.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Κατά την παρουσία του στον Νομό Σερρών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέφθηκε την Κερκίνη, έγινε δεκτός από τους Μητροπολίτες Σιδηροκάστρου και Σερρών, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των σερραϊκών μέσων ενημέρωσης και μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στο ξενοδοχείο «Ξενία».

Στο φράγμα της Κερκίνης ενημερώθηκε για το πρόβλημα της αυξημένης ροής υδάτων από τη Βουλγαρία μέσω του ποταμού Στρυμόνα, γεγονός που επισείει τον κίνδυνο πλημμυρών.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε: «Έχουν γίνει όλες οι ενδεδειγμένες κινήσεις για να αποτρέψουμε τυχόν πλημμύρες. Δυστυχώς οι βόρειοι γείτονές μας δεν διαθέτουν τις αναγκαίες υποδομές και αυτό δημιουργεί ανασφάλεια στους κατοίκους των δικών μας περιοχών. Παρακολουθούμε το θέμα και διαπιστώνω πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση των υπηρεσιακών παραγόντων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ http://ndthessaloniki.gr/?p=7565

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous