ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: "ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ..."

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012εκτύπωση

 

Προς απάντηση της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ Θεσσαλονίκης, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

 

Εκτός από το… μνημόνιο, η συνιστώσα που κάνει κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης προφανώς θα καταργήσει μονομερώς και ατομικά δικαιώματα των πολιτών όπως π.χ. το τεκμήριο αθωότητας.

Οι πρωτομάστορες της λάσπης αποκρύπτουν ότι ο Π. Ψωμιάδης αθωώθηκε από τον Άρειο Πάγο ενώ τον παρουσιάζουν ψευδώς ως έκπτωτο. Όλοι, εξάλλου, στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω από τον μηχανισμό ποινικών διώξεων που έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια σε βάρος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ωραία τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά για την ταμπακιέρα απολύτως τίποτε.

Οι συντάκτες της ανακοίνωσης, επειδή γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι δηλώσεις του Παν. Ψωμιάδη είναι πέρα για πέρα αληθινές, συνεπώς δεν μπορούν να απαντήσουν επί της ουσίας, επιδίδονται στην επανάληψη των γνωστών ψευδολογιών και υπερβολών για έναν άνθρωπο που τιμάται διαρκώς επί 30 χρόνια από το λαό.

Ας αφήσουν λοιπόν τα εκτός θέματος σχόλια και ας απαντήσουν συγκεκριμένα:

- τι σχέση έχουν με τους άλλοτε στενούς συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου;

- Γιατί δεν διαψεύδουν ξεκάθαρα ότι γνωστά στελέχη του «βαθέως ΠΑΣΟΚ» ΔΕΝ βρίσκονται στο επιτελείο του κ. Τσίπρα;

- Πώς δικαιολογούν την προκλητική πλούσια προεκλογική εκστρατεία του κόμματός τους; Πού βρήκαν όλα αυτά τα χρήματα;

Πολύ φοβόμαστε ότι απάντηση δε θα πάρουμε… Και επειδή δεν πήραμε ούτε στην πρώτη ανακοίνωση, αυτό σημαίνει ότι οι καταγγελίες του Παν. Ψωμιάδη είναι πέρα για πέρα αληθινές.

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous