ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012εκτύπωση

Από τις Σέρρες συνεχίζονται οι περιοδείες του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο Συντονιστής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας αύριο Τετάρτη (μετά τη συνέντευξη τύπου που θα δώσει στη Θεσσαλονίκη- 11.30 π.μ. στο ξενοδοχείο ΜΕΤ), θα επισκεφθεί περιοχές των Σερρών, όπου θα έχει συναντήσεις με στελέχη της τοπικής κοινωνίας και του κομματικού μηχανισμού.

Συγκεκριμένα, στις 3.30 μ.μ. θα επισκεφθεί την περιοχή της Κερκίνης, στις 4.30 μ.μ. θα γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, στις 5.30 μ.μ. από τον Μητροπολίτη Σερρών, ενώ στις 6 μ.μ. θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Σερρών.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με ομιλία σε τοπικά στελέχη και φίλους της ΝΔ, στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ξενία».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous