ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012εκτύπωση

Στην Αθήνα θα βρεθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προκειμένου να παρουσιάσει το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης (ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.), ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση του βιβλίου του στρατηγικού συμβούλου Νίκου Λυγερού με τίτλο «Γενοκτονία και Ανθρωπότητα» και ομιλία του συγγραφέα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Ριζάρη 2).

 

Παρακαλούμε για τη δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

(Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα είναι στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου, για ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις, την Τετάρτη 30/5 και την Πέμπτη 31/5/2012. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974-995519)

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous