"ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Τρίτη, 22 Μαΐου 2012εκτύπωση

Τις κατευθυντήριες γραμμές της νέας προεκλογικής εκστρατείας και τις στοχευμένες δράσεις που απαιτούνται καθόρισαν οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ όλων των νομών της Βόρειας Ελλάδας, που συνεδρίασαν το απόγευμα στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Παναγιώτης Ψωμιάδης ευχαρίστησε τους Προέδρους και τη Γραμματεία Οργανωτικού για τη συμμετοχή τους στη σύνοδο, μία εργάσιμη μέρα και ώρα, κάτι που αποδεικνύει την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητα των στελεχών της ΝΔ, όπως είπε.

«Βρισκόμαστε εδώ όχι μόνο για τη ΝΔ ή την κεντροδεξιά παράταξη. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μάχη για την Ελλάδα, που απειλείται σήμερα από την ανευθυνότητα και τα εύκολα οράματα. Είμαι βέβαιος πως εάν κάνουμε το καθήκον μας θα κερδίσουμε και θα απομακρύνουμε τις απειλές που πλανώνται πάνω από την Πατρίδα μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, ο αγώνα θα δοθεί από όλους, χωρίς αποκλεισμούς και περιοριστικές λογικές. «Παραμερίζουμε τις δικαιολογημένες πικρίες ή διαφωνίες μας και αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις», υπογράμμισε.

Ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος αναφέρθηκε στα κενά και τις παραλείψεις του προηγούμενου προεκλογικού αγώνα και περιέγραψε τους στόχους και τους πυλώνες του επερχόμενου, κάνοντας λόγο για ευέλικτες εκλογικές επιτροπές, σε επίπεδο καλλικρατικού δήμου, για στοχευμένες ενέργειες σε τμήματα του πληθυσμού στα οποία εντοπίστηκε αδυναμία του κόμματος.

«Η τοποθέτηση του Παν. Ψωμιάδη δημιουργεί νέα δυναμική για όλους μας. Θα προχωρήσουμε με νέα ορμή. Η Βόρεια Ελλάδα για μία ακόμη φορά θα δώσει τη νίκη στη ΝΔ», σημείωσε από την πλευρά του ο αν. Γραμματεάς Οργανωτικού Νίκος Φώτος.

Στη Σύνοδο έγινε διεξοδική συζήτηση για την προεκλογική εκστρατεία και υποβλήθηκαν προτάσεις για το περιεχόμενό της.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous