"Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ"

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012εκτύπωση

Το μήνυμα για συστράτευση και κινητοποίηση για τη νίκη στις εκλογές της 17ης Ιουνίου κυριάρχησε στις δύο δυναμικές και μαζικές συσκέψεις στελεχών με τις οποίες συνεχίστηκαν χθες Τετάρτη οι προετοιμασίες της ΝΔ Θεσσαλονίκης για την προεκλογική εκστρατεία.

Η πρώτη αφορούσε τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και έγινε σε αίθουσα της ΕΔΟΘ και η δεύτερη τους Γεωτεχνικούς και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στην πρώτη, στην οποία συμμετείχαν περίπου 120 εκπαιδευτικοί, ο Γιάννης Πάιδας, υπεύθυνος της ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης, έκανε πρόσκληση ενότητας και προσπάθειας, τονίζοντας ότι ήδη το κλίμα στην κοινωνία αλλάζει, και πολλοί πολίτες που είχαν επιλέξει την οδό της διαμαρτυρίας στις πρόσφατες εκλογές, τώρα τάσσονται υπέρ μίας κυβέρνησης σταθερής και υπεύθυνης, που θα παλέψει πραγματικά ώστε να βγει η χώρα από την κρίση.

Στη σύσκεψη έγινε ανταλλαγή απόψεων για τους τρόπους με τους οποίους η ΝΔ και τα στελέχη της μπορούν να προσεγγίσουν τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους και να τους θέσουν τα αληθινά διλήμματα των επερχόμενων εκλογών.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα για τις συνδικαλιστικές εκλογές του κλάδου, που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Μαίου, ενώ αποφασίστηκε να συγκροτηθούν ομάδες στελεχών που θα συνδράμουν στην προεκλογική προσπάθεια του κόμματος.

Η δεύτερη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε και ο αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος Αντώνης Οικονόμου, αφορούσε τα μέλη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Μιλώντας σε αυτήν ο συντονιστής του Κύκλου Πολιτικής Δράσης Πρωτογενούς Παραγωγής της ΝΔ Θεσσαλονίκης Γιάννης Λιάμης, τόνισε ότι το στοιχείο το οποίο θα πρέπει να κυριαρχήσει στην ελληνική περιφέρεια σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία είναι η παρουσίαση των θέσεων της ΝΔ για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, ώστε ο κάθε πολίτης να κρίνει και να συγκρίνει. «Μόνο έτσι θα καταδειχθεί ότι σε αντίθεση με τα κόμματα του ευχολογίου και της θολούρας των συνιστωσών, η ΝΔ έχει ξεκάθαρες και ρεαλιστικές θέσεις με τις οποίες ο πρωτογενής τομέας θα αναπτυχθεί σημαντικά ως βασικό όπλο για να βγούμε από την κρίση», σημείωσε.

Για το λόγο αυτό η σύσκεψη αποφάσισε να συγκροτηθούν ομάδες εργασίας ανά επιστημονικό αντικείμενο και γεωγραφική περιφέρεια οι οποίες θα μεταβαίνουν στους χώρους εργασίας για να ενημερώνουν τους πολίτες.

Και στις δύο συσκέψεις προήδρευσε ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας Παναγιώτης Ψωμιάδης, που κάλεσε τα στελέχη να δώσουν με όλες τους τις δυνάμεις τον αγώνα, παρά τις προσωπικές πικρίες και απογοητεύσεις. «Είμαστε εδώ όχι για το κόμμα ή την Παράταξη. Είμαστε εδώ για να εμποδίσουμε τον Θαθανδρέου του 2012 να καταστρέψει την Ελλάδα. Όλοι οι πολίτες πρέπει να αντιληφθούν πως η μόνη λύση για να ξεπεράσουμε την κρίση είναι να δώσουμε την εντολή στη ΝΔ να κυβερνήσει με τόλμη και αποφασιστικότητα, πρόγραμμα και δύναμη γιατί αυτή εκφράζει την Ελλάδα της δημιουργίας. Η Πατρίδα μας έχει ανάγκη σήμερα από σκληρή δουλειά, σύνεση και δημιουργία, όχι από εύκολα λόγια, διαμαρτυρίες και οράματα», τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.

 

Η προετοιμασία στη ΝΔ Θεσσαλονίκης συνεχίζεται απόψε με συσκέψεις στελεχών.

Αύριο Παρασκευή (στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο Grand Hotel) θα γίνει σύσκεψη όλων των αυτοδιοικητικών στελεχών του νομού Θεσσαλονίκης.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous