"ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012εκτύπωση

Η επικοινωνιακή στρατηγική της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο σειράς συσκέψεων που είχε το απόγευμα ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας του κόμματος Παναγιώτης Ψωμιάδης στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Στις συσκέψεις συμμετείχαν στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής, διαφόρων κομματικών οργανώσεων, της ΟΝΝΕΔ αλλά και απλοί φίλοι του κόμματος, η επαγγελματική ιδιότητα των οποίων σχετίζεται με τους τομείς της επικοινωνίας.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε στους βασικούς πυλώνες της επικοινωνιακής στρατηγικής που θα ακολουθήσει επικεντρώνοντας στα Νέα Μέσα (Διαδίκτυο και Κοινωνική Δικτύωση), παράλληλα με τα ηλεκτρονικά και έντυπα.

«Για μας η επερχόμενη εκλογική μάχη δεν είναι μία μάχη κομματική, ούτε καν παραταξιακή. Είναι μία μάχη για την Ελλάδα, για τα όσα πετύχαμε ενωμένοι οι Έλληνες όλες τις προηγούμενες δεκαετίες. Για το λόγο αυτό ανοίγουμε τη συζήτηση και ζητούμε από όλους τους φίλους να μας υποδείξουν τρόπους και να μας δώσουν συμβουλές για τη διαδικασία με την οποία θα μπορέσουμε να απλώσουμε τα μηνύματα της ΝΔ στους δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας», σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης.

Ακολούθως ο κ. Ψωμιάδης είχε σύσκεψη με τους κυρίους Δημήτρη Τσάμη και Δημήτρη Βαρτζόπουλο και άλλα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης αντικείμενο της οποίας ήταν η προετοιμασία των κομματικών οργανώσεων για την προεκλογική περίοδο, καθώς και τεχνικά ζητήματα, όπως η ενημέρωση των εκλογικών αντιπροσώπων και οι τρόποι προβολής των μηνυμάτων της ΝΔ.

Σύνοδος Προέδρων ΝΟΔΕ

Αύριο Τρίτη στις 7 μ.μ. συνέρχεται στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης η Σύνοδος των Προέδρων των ΝΟΔΕ από όλους τους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης, υπό την προεδρία του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Στη Σύνοδο θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την καλύτερη προετοιμασία της οργανωμένης βάσης της ΝΔ για την εκλογική μάχη της 17ης Ιουνίου.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous