ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: «ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!»

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012εκτύπωση

 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με θέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Πίσω από το αγγελικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα, δυστυχώς κρύβονται Εφιάλτες. Είναι απλά ανατριχιαστικό να διαβάζεις στον επίσημο εκφραστή του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα, στην εφημερίδα «Αυγή», απόψεις που ταυτίζονται απόλυτα με τις εθνικιστικές επίσημες θέσεις της Τουρκίας.

Ο αρθρογράφος αποκαλύπτει τις πραγματικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας «επετειακές κραυγές» το αίτημα για αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, μιλά για «επιχειρηματολογία της εθνικιστικής μερίδας των Ποντίων» και ειρωνεύεται τον αγώνα για την απελευθέρωση του Πόντου από τον τουρκικό ζυγό! Αποκαλεί τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα και του αγώνα των Ποντίων Γερμανό Καραβαγγέλη ως «αιμοσταγή παπά» και δεν αναγνωρίζει Γενοκτονία!! Θεωρεί δε ότι «είναι ανεπίτρεπτο να ζητούμε με θορυβώδη τρόπο από την Τουρκία να καταδικάσει τα δικά μας εγκλήματα»!!!

Με άλλα λόγια, πριν ζητήσουμε συγγνώμη από την Τουρκία για τη… φασαρία, πρέπει πρώτα να ζητήσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη αυτής της Αριστεράς  εκδηλώνουν ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Το έκαναν με το «συνωστισμό στη Σμύρνη», το έκαναν με το θέμα της Μακεδονίας μας, το έκαναν με τους λαθρομετανάστες. Και συνεχίζουν να το κάνουν.

Σε πείσμα, λοιπόν, του αριστερίστικου ανθελληνισμού, εμείς οι Πόντιοι δεν ξεχνάμε. Κι ας είναι βέβαιοι αυτοί οι επικίνδυνοι ροζ δοσίλογοι, ότι τώρα που έβγαλαν τις κουκούλες και είδαμε τα πρόσωπά τους, δεν πρόκειται ποτέ να παραδώσουμε την τύχη της Ελλάδα μας στα χέρια τους».

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous