"ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΦΑΛΜΑ"

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012εκτύπωση

Το γραφείο του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) Αντιπτεράρχου Αντ. Τσαντηράκη επισκέφθηκε σήμερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο κ. Ψωμιάδης συνεχάρη τον Αρχηγό, τους Επιτελείς και τους άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας για την ετοιμότητα που επέδειξαν στην χθεσινή αιφνιδιαστική άσκηση της Αεροπορικής Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης της Π.Α. Στο πλαίσιο της άσκησης, σε χρόνο ρεκόρ πάνω από 20 μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από πολεμικά αεροδρόμια όλης της χώρας με κατεύθυνση τα νησιά του Αν. Αιγαίου, όπου εφάρμοσαν τα σχέδια με απόλυτη επιτυχία.

Μετά τη συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΑ, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ την ηγεσία και τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας για τον υψηλότατο βαθμό ετοιμότητας που επέδειξαν. Παιδιά του λαού, αφοσιωμένα στην πατρίδα, πιστοί στον όρκο που έδωσαν, ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους για την θωράκιση της χώρας. Στις κρίσιμες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, η Πολεμική Αεροπορία αποτελεί εγγύηση εθνικής ασφάλειας και προστασίας της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η παραμέληση της εθνικής άμυνας αποτελεί μέγιστο σφάλμα μιας συντεταγμένης πολιτείας και είναι υποχρέωση όλων των πολιτικών δυνάμεων να μην επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous