ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο χώρο της κεντροδεξιάς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Είναι θετικό το γεγονός, πως η πρόταση μου για επανένωση της κεντροδεξιάς αγκαλιάστηκε τόσο από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας όσο και από κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες, που αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και προτάσσουν το εθνικό συμφέρον.

Ρόλος υπάρχει για όλους.

Βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού, απαιτείται υπευθυνότητα, σωφροσύνη, συνέπεια και σοβαρότητα απ’ όλους.

Τα προεκλογικά συνθήματα, εγωισμοί και προσωπικές διαφορές, δεν αφορούν κανέναν αυτή τη στιγμή. Πρέπει να μπουν στην άκρη, καθώς διακυβεύεται το μέλλον της χώρας, η ζωή των παιδιών μας.

Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Φλωράκης και Κύρκος μπορούν και σήμερα να παραδώσουν μαθήματα διαχείρισης εθνικών κρίσεων.

Οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να αντλήσουν σοφία και δύναμη από τους ηγέτες όλων των ιδεολογιών.

Αυτή είναι η απαίτηση της πατρίδας.

Αυτή είναι η απαίτηση των 11 εκατομμυρίων Ελλήνων που ζουν στον ευλογημένο αυτό τόπο.

Αυτή είναι η απαίτηση των 10 και πλέον εκατομμυρίων Ελλήνων που ζουν σε κάθε γωνιά της γης.

Η ιστορία θα είναι αδυσώπητη για όλους μας, αν παραδώσουμε την Ελλάδα μας στο χάος».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous