ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΑΜΜΕΝΟ, ΣΥΡΙΖΑ

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2012εκτύπωση

 

Κάν'τε "κλικ" στο παρακάτω link για να "κατεβάσετε" το video:

http://www.mediafire.com/?hywt1vpddw77rwj

 

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο Π. Ψωμιάδης δήλωσε τα εξής:

 

Για τον Π. Καμμένο:

«Τιμώ το γεγονός ότι είναι σταθερός στις θέσεις του. Όμως δεν μπορεί να λέμε σε όλα όχι. Δεν είμαι βέβαιος για τη μελλοντική πορεία του.»

 

Για την ίδρυση του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ»:

«Δε σας κρύβω ότι δύο μέρες πριν τη δημοσιοποίηση της ίδρυσης του Δικτύου «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» ήμουν έτοιμος να ανακοινώσω το κόμμα. Όμως τη συγκεκριμένη στιγμή αποφάσισα να μην προχωρήσω. Σας είπα πολλές φορές ότι η κοινωνία δείχνει το δρόμο. Οι πολιτικές εξελίξεις θα με οδηγήσουν στην απόφασή μου. Το πολιτικό μου μέλλον θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις.»

 

Για την επιστροφή του Κ. Καραμανλή:

«Το κεφάλαιο Καραμανλή δεν έκλεισε. Αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα του Καραμανλή.»

 

Για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τη διαχείριση της «διερευνητικής εντολής»:

«Οι θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι περιορισμένης ευθύνης.»

 

Για τη ΝΔ:

«Ήμουν δεύτερος τη τάξει μετά τις εσωκομματικές εκλογές του 2009 μετά την απομάκρυνση της κ. Μπακογιάννη. Ζητήθηκε ποτέ η γνώμη μου από τη Συγγρού;»

 

Για τους Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου:

«Την ώρα που εγώ ταλαιπωρούμαι παρόλο που έχω αθωωθεί από τον Άρειο Πάγο, θεωρώ αδιανόητο να κυκλοφορούν ελεύθεροι ο Γ. Παπανδρέου κι ο Γ. Παπακωνσταντίνου, που ξεπούλησαν την Ελλάδα και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας.»

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous