ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: «ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ»

Δευτέρα, 07 Μαΐου 2012εκτύπωση

 

Σχετικά με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 16ης Μαΐου 2012, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Μόλις τελείωσαν οι εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία το 2009, ανέλαβα τρεις δεσμεύσεις προς τους φίλους της ΝΔ αλλά και όλους τους πολίτες.

v    Ότι θα συνεχίσω να μιλώ για να φτάνει η φωνή του απλού πολίτη στα κέντρα των αποφάσεων.

v    Ότι η ΝΔ θα πρέπει να πλησιάσει την κοινωνία.

v    Ότι είναι αναγκαία η ενότητα της μεγάλης Κεντροδεξιάς.

Χθες το βράδυ οι θέσεις αυτές δικαιώθηκαν.

Δικαιώθηκε η επιμονή μου στην ανάγκη συγκρότησης της μεγάλης ενωμένης Κεντροδεξιάς. Γιατί το άθροισμα των κομμάτων της Κεντροδεξιάς θα έδινε αυτοδυναμία και κυρίως θα απέτρεπε την ακυβερνησία. Πάνω απ’ όλα θα παραμέριζε εγωισμούς και αλαζονείες δείχνοντας ότι πράγματι η ΝΔ πήρε το μήνυμα και ότι η νοοτροπία αλλάζει.

Δικαιώθηκε η σταθερή αντίθεσή μου στον παραλογισμό της αντιμνημονιακής πολιτικής, θέση που διαμορφώθηκε μέσα από την καθημερινή επαφή μου με τα εκατομμύρια πολιτών που βιώνουν τη βαρβαρότητα των λουκέτων, της ανεργίας, των περικοπών, της ακρίβειας κλπ.

Κάποιοι οφείλουν τώρα να κάνουν θαρραλέα αυτοκριτική και να παραδεχθούν ότι η ΝΔ δεν ακούμπησε καν την κοινωνία. Αρκεί να συγκρίνει κανείς τα ποσοστά της ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2009 και τους 2012 με τα ποσοστά που πήραμε στις περιφερειακές εκλογές του 2010. Ο απλός νεοδημοκράτης θα συνεχίσει να αναρωτιέται γιατί ο δεύτερος τη τάξει με βάση το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών δεν είχε λόγο μέσα στη ΝΔ αυτά τα χρόνια…

Το ζητούμενο σήμερα είναι η επόμενη μέρα. Από δω και πέρα χρειάζεται ψυχραιμία, σοβαρότητα και σύνεση. Να βάλουμε τέλος στον κομματικό αυτισμό. Έστω τώρα, την ύστατη ώρα. Γιατί ξημέρωσε μια άλλη μέρα για την Ελλάδα μας. Μια μέρα διαφορετική και κρίσιμη που πρέπει να βρει, πολιτική ηγεσία και λαό, ενωμένους, δυνατούς και αποφασισμένους για αλλαγή πολιτικής –ναι στο συμμάζεμα του κράτους, όχι στην εξαθλίωση του λαού.

Σεβόμενος τη σαφή εντολή που έλαβα από ένα μεγάλο κομμάτι φίλων της ΝΔ, το Νοέμβριο του 2009, να μην πάψω να λέω τα πράγματα με τ’ όνομά τους, δηλώνω ότι ο απλός πολίτης μπορεί να συνεχίσει να με νοιώθει δίπλα του, να ακουμπά επάνω μου, να μ’ εμπιστεύεται. Ο καθένας που θεωρεί ότι ανήκει στην ευρύτερη Κεντροδεξιά, από το τελευταίο στέλεχος μέχρι τις ηγεσίες, έχει την υποχρέωση να αναλάβει τις ιστορικές του ευθύνες απέναντι στο λαό της παράταξης και τη χώρα. Γιατί ισχυρή εντολή μπορεί να λάβει από το λαό μόνο μια μεγάλη, ενωμένη, λαϊκή, πατριωτική Κεντροδεξιά. Διαφορετικά θα οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, όχι μόνο στην Κεντροδεξιά αλλά και στον τόπο».

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

 

 

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous