ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2012εκτύπωση

Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του Αντ. Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Οι στιγμές που ζούμε και αυτές που θα ακολουθήσουν την εκλογική αναμέτρηση είναι ιστορικές. Προσωπικά, έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους και έτσι θα συνεχίσω. Χωρίς το λαό και χωρίς ανάπτυξη, καμία πολιτική δεν έχει τύχη.

Η ομιλία του Αντ. Σαμαρά σήμερα στη Θεσσαλονίκη γεμίζει ελπίδες κάθε Έλληνα πολίτη. Χρέος της μεγάλης παράταξης αυτές οι ελπίδες να μη διαψευστούν την επομένη των εκλογών. Γιατί μπορεί να υπάρχει βούληση, όμως οι δυσκολίες είναι τεράστιες.

Θεωρώ ότι με ισχυρή εντολή και με ευρύτερες συναινέσεις θα πρέπει να αλλάξει η πολιτική που ακολουθείται για να ανασάνει ο λαός και η πατρίδα.

Είναι χρέος να προστατευθεί η αξιοπρέπεια του Έλληνα πολίτη».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous