«ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ…»

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2012εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις προτάσεις Σαμαρά για την οικονομία, την κοινωνία, τους θεσμούς και την ασφάλεια, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Σ’ αυτή την κρίσιμη προεκλογική περίοδο, που ο τόπος και η κοινωνία βιώνουν ιστορικές στιγμές, θεωρώ ότι η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο, δύο φορές τις τελευταίες ημέρες, ήταν εξαιρετικά σημαντική καθώς αντί για συνθήματα επέλεξε επιχειρήματα. Ο πρόεδρος της ΝΔ έδειξε ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος για την οικονομική πολιτική, την κοινωνία, τους θεσμούς, την ασφάλεια. Ότι το μνημόνιο ως μέγγενη δεν είναι μονόδρομος. Και χαίρομαι γιατί άκουσα και τον Στέφανο Μάνο να παρουσιάζει τεκμηριωμένη και αναλυτική πρόταση, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να υπάρξει άλλη πολιτική για την αγορά και την εργασία. Χαίρομαι και για έναν ακόμα λόγο: γιατί φαίνεται ότι υπάρχουν περιθώρια για συνεργασίες στο χώρο της Κεντροδεξιάς, χρήσιμες για τον τόπο και για την παράταξη, όπως επιμένω εδώ και τρία χρόνια».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous