ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ Μ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012εκτύπωση

Επιστολή στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης Μάκη Στεργίου έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή δημοσίευμα του πρώτου στην εφημερίδα «Μακεδονία» με τίτλο «Για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη» (http://makis-stergiou.blogspot.com/2012/04/blog-post_24.html).Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Μάκη,Διάβασα το άρθρο σου στην εφημερίδα «Μακεδονία» με τίτλο «Για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη». Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, την εκτίμηση και το σεβασμό στο πρόσωπό μου.Δυστυχώς, είσαι ο μοναδικός που δημόσια με στήριξε στην δικαστική περιπέτεια που άδικα περνάω. Βγήκες μπροστά, όταν άλλοι σφυρίζουν αδιάφορα.Σου εύχομαι καλή επιτυχία στον δύσκολο αγώνα σου. Έναν αγώνα που περισσότερο από ποτέ είναι αγώνας για τους συμπολίτες, για τον απλό κόσμο. Στάσου, λοιπόν, δίπλα στην κοινωνία, όπως πάντα έκανες, κι αυτή θα σε στηρίξει. Να είσαι βέβαιος γι’ αυτό!Πάντα στη διάθεσή σου. Με ιδιαίτερη εκτίμηση,Παναγιώτης Ψωμιάδης»  

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous