«ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;»

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με τα νέα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Είναι αδιανόητο ότι πριν ακόμη γίνουν οι εθνικές εκλογές, νικητής είναι το μνημόνιο και η τρόικα; Δεν μπορεί την ώρα που το κόμμα που έφερε το μνημόνιο και το ΔΝΤ να μοιράζει υποσχέσεις… προστασίας στα χαμηλά εισοδήματα, ενώ είναι ήδη γνωστό τοις πάσι ότι νέοι φόροι έρχονται μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου: φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων, τέλος επιτηδεύματος, εισφορά αλληλεγγύης, ενιαίο τέλος ακινήτων, φόρος ακίνητης περιουσίας 2010-2011, έκτακτο τέλος ακινήτων, φορολόγηση, τόκοι στεγαστικών δανείων για πρώτη κα­τοικία, εξόδων ιατρικής και νοσοκο­μειακής περίθαλψης, μείωση εκπτώσεων σε ενοίκιο για κύρια κατοι­κία και για τέκνα που σπου­δάζουν, ασφαλιστικές εισφορές, ασφάλιστρα ζωής ή θανάτου, δίδακτρα για ιδιαίτερα μαθή­ματα ή για φροντιστήρια…

Ζούμε σε μια οικονομική χούντα που όμοιά της δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος. Δεν είναι δυνατόν να περάσει αυτή η φασιστική νοοτροπία σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα. Η κοινωνία βράζει. Το νέο γεννιέται στη λαϊκή βάση. Αυτό το μήνυμα πρέπει να το πάρουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις. Ας μην το αγνοήσουν.

Προσωπικά, παραμένω σταθερός στις θέσεις μου. Στέκομαι κριτικά στο πλευρό της ΝΔ. Πιστεύω ότι υπάρχει και άλλος δρόμος πέρα από το μνημόνιο.

Την επόμενη μέρα των εκλογών μία νέα ημέρα ξημερώνει για την Ελλάδα, για τους Έλληνες, για όλους μας. Γιατί στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν μονόδρομοι».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous