ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ: "ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012εκτύπωση

Εν όψει των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η πατρίδα μας ζει την πιο καθοριστική για το μέλλον της εκλογική αναμέτρηση. Οι ευθύνες όλων είναι ιστορικές: από τις ηγεσίες των παρατάξεων μέχρι τους υποψηφίους βουλευτές.

Απευθύνω έκκληση στους υποψήφιους και τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων, να σεβαστούν την τραγική οικονομική κατάσταση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και να πουν μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ, λιτά και συμμαζεμένα, μακριά και πέρα από πρόσκαιρους εντυπωσιασμούς. Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν τι ξημερώνει την επομένη των εκλογών.

Το πολιτικό σύστημα έχει μία τελευταία ευκαιρία για να περισώσει την αξιοπιστία του. Υποψήφιοι και κόμματα είναι υποχρεωμένοι πλέον από τα πράγματα, να ακούσουν τη φωνή απόγνωσης της ελληνικής κοινωνίας και να βάλουν ένα τέλος στην αθλιότητα των εύκολων και κενών υποσχέσεων που συνήθως επιστρατεύονται στο κυνήγι της ψήφου.

«Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν», αυτό είναι σίγουρο πλέον. Υπάρχει όμως Ελλάδα και Έλληνες. Στην πιο κρίσιμη ίσως εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης, οι πολίτες πρέπει να πάνε στις κάλπες γνωρίζοντας την αλήθεια για την επόμενη μέρα, διαβάζοντας ρεαλιστικές προτάσεις, που μπορούν να υλοποιηθούν. Μόνο έτσι θα μπει φρένο στην απαξίωση της πολιτικής αλλά και στην καλλιέργεια ενός ζοφερού και εκρηκτικού κλίματος που οδηγεί στο χάος τον τόπο. Απαιτείται απ’ όλες τις πλευρές ψυχραιμία, σύνεση και ΑΛΗΘΕΙΑ. Η 7η Μαΐου θα είναι πολύ πιο δύσκολη για τον τόπο».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous