«ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΛΩ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!»

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012εκτύπωση

Ανοιχτή επιστολή στα μέλη και στους φίλους του Δικτύου ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 

«Αγαπητοί φίλοι,

Ο πόλεμος λάσπης στο πρόσωπό μου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Όμως ο λαός έχει καταλάβει πολύ καλά ότι η φωνή μου και οι θέσεις μου ενοχλούν.

Αντιλαμβάνομαι ότι ορισμένοι δεν μπορούν να μου συγχωρήσουν ότι έβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΔ, διεκδικώντας να φτάνει η φωνή του απλού νεοδημοκράτη, του απλού πολίτη, στα κέντρα των αποφάσεων.

Οι ίδιοι δεν ανέχονται την συνεπή αντιμνημονιακή μου στάση από την πρώτη στιγμή, καθώς δεν μπορώ να δεχθώ ότι η εξαθλίωση του λαού είναι μονόδρομος.

Οι ίδιοι ενοχλούνται γιατί είμαι η μοναδική ίσως φωνή πολιτικού σ’ αυτή τη χώρα που αρνείται να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, χάρη μιας λύσης που μόνο λύση δεν θα είναι.

Οι ίδιοι θορυβήθηκαν από τη δημιουργία του Δικτύου ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., γιατί τους θυμίζει μια λέξη που θέλουν να διαγράψουμε από το λεξιλόγιο των Ελλήνων.

Για όλα αυτά είμαι ο μοναδικός πολιτικός που τιμωρήθηκε τα τελευταία 20 χρόνια για μια ζημία του Δημοσίου που δεν ξεπερνά τα 180 ευρώ! Τιμωρήθηκα παρόλο που ο Άρειος Πάγος με δικαίωσε. Τιμωρήθηκα παρόλο που Δήμαρχοι, Υπουργοί αλλά και η ίδια η Βουλή επανειλημμένα έχει μειώσει ή μηδενίσει πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ. Τιμωρήθηκα γιατί επί οκτώ χρόνια στη Νομαρχία λειτουργήσαμε όχι μόνο με το γράμμα του νόμου αλλά κυρίως με το πνεύμα του νόμου, χωρίς να υποστείλουμε τη σημαία της ανθρωπιάς –οι διώκτες μου προφανώς στη θέση μου θα επιδίωκαν την οικονομική εξόντωση κάθε πολίτη κι ας αντιμετωπίζει αυτός οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας. Τιμωρήθηκα παρόλο που επί εννιά χρόνια στη Νομαρχία και στην Περιφέρεια κάναμε τεράστιο έργο και δεν έλειψε ούτε ένα ευρώ!

Για όλα αυτά δέχομαι εδώ και δύο χρόνια λυσσαλέα επίθεση λάσπης από συγκεκριμένα κέντρα. Όλοι δήθεν απορούν πως γίνεται να καταδικάζομαι για δεύτερη φορά για το θέμα των προστίμων, αλλά κανείς δεν διερωτάται γιατί καταδικάζομαι ενώ με δικαίωσε το ανώτατο δικαστήριο του Αρείου Πάγου. Κανείς δεν διερωτάται πως γίνεται να καταδικάζομαι για παράβαση καθήκοντος που απαιτεί δόλο και μάλιστα σκοπούμενο, ενώ ούτε καν ο μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε ότι είχα δόλο, πόσο μάλλον σκοπό. Ένα σύστημα μηντιακό σπεύδει να κάνει πρωτοσέλιδο ακόμη κι ένα «αναρμόδιο» πόρισμα μιας υπηρεσίας, αλλά δεν περνά ούτε στα ψιλά τις αθωωτικές αποφάσεις που εκδίδονται προς απάντηση των επιθέσεων λάσπης. Εδώ και δύο μέρες, αμέσως μετά την καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου, δέχομαι μία ακόμη αήθη επίθεση από μια ιστορική εφημερίδα, η οποία δυστυχώς τελευταία έχει πάρει διαζύγιο με τις αρχές και τις αξίες της δημοσιογραφίας και έχει καταντήσει φερέφωνο άθλιας προπαγάνδας.

Δυστυχώς, στην Ελλάδα της κρίσης, για την οποία υπεύθυνο είναι το πολιτικοδημοσιογραφικό κατεστημένο και οι «κηπουροί» του, η λάσπη στον Ψωμιάδη έγινε της… μόδας. Αλλά δεν θα περάσει. Το χρωστάω στα παιδιά μου. Γιατί έμαθα να λειτουργώ στο φως κι όχι στο σκοτάδι.

Αγαπητοί φίλοι,

Έλληνες συμπατριώτες, αδέλφια μας της Διασποράς, η Ελλάδα μας έχει ανάγκη όλους. Μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς, ιδίως αυτές τις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας. Καλό Πάσχα σε όλους!

Φιλικά,

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous