«ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;»

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012εκτύπωση

 

Σχετικά με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου περί νέων μέτρων ύψους 12 δις ευρώ και νέου Μνημονίου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Δυο μήνες πριν είχα δηλώσει στην τηλεόραση του ANT1 και σε άλλα ΜΜΕ, ότι έρχεται τρίτο Μνημόνιο. Δυστυχώς, δικαιώθηκα. Ήδη η επιβεβαίωση ήρθε από τα χείλη του ίδιου του Πρωθυπουργού. Γιατί κρύβουν την αλήθεια από το λαό; Προς τι τέτοιου είδους δηλώσεις ενόψει -υποτίθεται- εθνικών εκλογών; Ποιους εξυπηρετεί η κατατρομοκράτηση του λαού; Στο όνομα ποιας ηθικής και ποιας δημοκρατίας ο κ. Παπαδήμος δεσμεύει τον επόμενο εκλεγμένο Πρωθυπουργό; Η Ελλάδα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση και, κυρίως, άλλη πολιτική. Πολιτική για το λαό, όχι για τα συμφέροντα».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous