ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: «ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ»

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζουν τα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης λόγω των οφειλών τους στην Εταιρεία Παροχής Αερίου (ΕΠΑ), ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Για μία ακόμη φορά η Πολιτεία, με την αδιαφορία και την ολιγωρία της, «κόβει τα φτερά» των αθλητών της Θεσσαλονίκης και οδηγεί τα κολυμβητήρια της πόλης στο λουκέτο. Ο παραλογισμός της κρατικής αδράνειας δεν έχει όριο.

Το κράτος είναι ανίκανο να εξασφαλίσει τα στοιχειώδη μέσα για την προπόνηση και την απασχόληση των αθλητών και των εργαζομένων στα κολυμβητήρια.

Είναι ανίκανο να εγγυηθεί το παρόν και το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού, που μαραζώνει, όχι γιατί δεν διαθέτει άξιους και ταλαντούχους ανθρώπους, αλλά γιατί η κυβέρνηση δεν διαθέτει τη βούληση και τη δυναμική για να στηρίξει τα νιάτα αυτής της χώρας.

Οι αθλητές μας, το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, είναι δέσμιοι μιας αδιάφορης Πολιτείας. Μία απλή ρύθμιση χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα παροχής φυσικού αερίου στα κολυμβητήρια της πόλης.

Επιτέλους οι αρμόδιοι ας λάβουν μία απόφαση για την τακτοποίηση των οφειλών στην ΕΠΑ για να δώσουν ένα οριστικό τέλος σε αυτές τις τριτοκοσμικές καταστάσεις».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous