ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΤΖΗΔΕΣ

Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012εκτύπωση

Με αφορμή την ψήφιση από τη Βουλή της τροπολογίας που επιτρέπει πλέον στον Ηρακλή να αξιοποιήσει το γήπεδο των Χορτατζήδων με τη δημιουργία σύγχρονου αθλητικού κέντρου και συναφείς χρήσεις εμπορικού χαρακτήρα, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ένα χρόνιο αίτημα όχι μόνο των φίλων του ιστορικού Ηρακλή αλλά και της αθλητικής κοινωνίας της Θεσσαλονίκης γίνεται πραγματικότητα, χάρη στην πρωτοβουλία του βουλευτή Θ. Καράογλου. Εμείς νοιώθουμε δικαιωμένοι γιατί εδώ και 4-5 χρόνια, σταθήκαμε στο πλευρό των ανθρώπων του Ηρακλή, όταν μαζί με τον Κ. Γωγάκο, τον Δ. Αδαμίδη και άλλα στελέχη του Γ.Σ. θέσαμε στην τότε κυβέρνηση το δίκαιο αίτημά τους.

Την ώρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας δοκιμάζεται, εξαιτίας της επιλεκτικής εφαρμογής των νόμων, η είδηση της ψήφισης τροπολογίας για την αξιοποίηση των Χορτατζήδων δίνει το δικαίωμα στη μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία. Είναι πλέον στο χέρι των ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα, να επιλέξουν το πώς θα αναδείξουν αυτή την θετική εξέλιξη σε πλεονέκτημα για τον Ηρακλή».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous