ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012εκτύπωση

Επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Της ζητά να κάνει «ένα θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενότητας, προκειμένου να μην ευνοηθούν οι δυνάμεις εκείνες που φέρουν τη μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή του τόπου». «Είναι ιστορική η ευθύνη της ενότητας και βαρύνει όλους τους επικεφαλής των κεντροδεξιών δυνάμεων της χώρας. Ας παραμερίσουμε τις όποιες προσωπικές πικρίες, ας βάλουμε τώρα πάνω απ’ όλα την Ελλάδα και τους Έλληνες!», καταλήγει στην επιστολή του ο Π. Ψωμιάδης. Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

 

 

«Αγαπητή κ. Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε πάγια θέση μου είναι η ενότητα της Κεντροδεξιάς. Αυτή την ενότητα, ο τόπος σήμερα την έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

 

Μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, για τους λόγους που εξήγησε ο Αντώνης Σαμαράς, οι θέσεις της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» βρίσκονται πλέον εγγύτερα στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Δεν υπάρχει δε αμφιβολία ότι κοινή στόχευση των δύο κομμάτων είναι το εθνικό συμφέρον και μόνο αυτό.

Κυρία Πρόεδρε,

Μαζί ξεκινήσαμε τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, στην ίδια παράταξη με κοινές αρχές. Θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για να ενώσουμε δυνάμεις σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή, παρόλο που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ μας, ιδιαίτερα όσον αφορά στη στήριξη του μνημονίου –θέμα για το οποίο έχω επιλέξει να παλεύω εντός της παράταξης.

Σας καλώ, λοιπόν, τώρα να κάνετε ένα θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενότητας, προκειμένου να μην ευνοηθούν οι δυνάμεις εκείνες που φέρουν τη μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή του τόπου. Είναι ιστορική η ευθύνη της ενότητας και βαρύνει όλους τους επικεφαλής των κεντροδεξιών δυνάμεων της χώρας. Ας παραμερίσουμε τις όποιες προσωπικές πικρίες, ας βάλουμε τώρα πάνω απ’ όλα την Ελλάδα και τους Έλληνες!

 

Με εκτίμηση,

 

 

Παναγιώτης Ψωμιάδης»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous