ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με το θέμα της δημιουργίας κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τον Ιούλιο του 2009 σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Χρυσοχοΐδης αφόριζε τη δημιουργία κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών, δηλώνοντας πως δεν θέλει να δυσφημίσει την Ελλάδα.

Το Φεβρουάριο του 2010, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα επέμενε πως «τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν αποτελούν λύση» και πως το ΠΑΣΟΚ ήταν έτοιμο να «δώσει λύση που θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Τον Μάρτιο του 2012 ο ίδιος Υπουργός που ομολόγησε κυνικά πως οδήγησε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου και τους …συντρόφους του τη χώρα στα σημερινά, τραγικά αδιέξοδα, ανακοίνωσε ξαφνικά, χωρίς να προηγηθεί διάλογος, χωρίς να υπάρξει διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες πως η χώρα θα φιλοξενήσει όχι ένα και δύο, αλλά τριάντα κέντρα φύλαξης λαθρομεταναστών.

Την ίδια ώρα, από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πληροφορούμαστε πως έχει ζητηθεί μόλις ένα στρατόπεδο, αυτό της Κοζάνης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προχώρησε παράλληλα σε επικοινωνιακά τερτίπια, εξαγγέλλοντας επιχειρήσεις – σκούπα στο κέντρο της Αθήνας, με τα γνωστά, φαιδρά αποτελέσματα.

Προς τι, όμως, το όψιμο ενδιαφέρον του κυρίου Υπουργού για την ασφάλεια των πολιτών, όταν το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε απολύτως τίποτα για το ζήτημα αυτό από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι σήμερα;

Είναι προφανές, πως μέσα στη θύελλα της αυτομαστίγωσης και της απόλυτης σύγχυσής του, ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν μπορεί πλέον να φέρει σε πέρας τα καθήκοντά του.

Εάν η διασπορά απασφαλισμένων υγειονομικών βομβών στην ελληνική επικράτεια δεν συνιστά φασισμό και πολιτική αλητεία, τότε πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί η ξαφνική σπουδή του υπουργού να «εξαφανίσει» τους λαθρομετανάστες από τις πόλεις;

Ας ενδιαφερθούμε πρώτα για τους αστέγους Έλληνες, ας φροντίσουμε τους Ρομά αδελφούς μας και μετά ας κοιτάξουμε τα υπόλοιπα.

Ο «αδιάβαστος» υπουργός προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παραπάνω, κατοχυρώνοντας με πράξη νομοθετικού περιεχομένου την απευθείας ανάθεση όλων των κονδυλίων για τη λειτουργία των  κέντρων υποδοχής μεταναστών, ικανοποιώντας προφανώς ημέτερους…

Η παραμονή του στη θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη συνιστά την απόλυτη πρόκληση, καθώς λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές, εξαπολύει πολιτικά πυροτεχνήματα, για να κατευνάσει τη δικαιολογημένη οργή των πολιτών για την κατάσταση στα κέντρα των πόλεων.

Πως θα αντιδρούσαν μάλιστα οι πολίτες αν μάθαιναν την πραγματικότητα, ότι δηλαδή η κυβέρνηση δεν αναζητά μόνο στρατόπεδα, αλλά ενδιαφέρεται να δημιουργήσει ορφανοτροφεία και οικοτροφεία μεταναστών, ακόμη και στα κέντρα των πόλεων.

Πώς θα φαινόταν στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας η είδηση,  ότι αντί για τρία, που έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί, το Υπουργείο σχεδιάζει έξι κέντρα μεταναστών στην περιοχή;

Είναι πλέον φανερό, πως συγκεκριμένα κέντρα λειτουργούν βάσει σκοτεινών σχεδίων. Έτσι εξηγείται η εγκατάλειψη των συνόρων και η κατάργηση των στρατιωτικών φυλακίων.

Παραδώσατε κύριε Υπουργέ τη χώρα άνευ όρων στους δανειστές της και τώρα  θέλετε  να την κάνετε αποικία. Υπάρχουν και όρια στο βιασμό της λογικής.

Μέχρι εδώ κ. Χρυσοχοΐδη».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous