«ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ»

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Κατέβηκαν από την εξέδρα και παρακολούθησαν την παρέλαση από το δρόμο οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά από συμφωνία μεταξύ τους, ως μια συμβολική κίνηση ένδειξης σεβασμού προς την παρελαύνουσα νεολαία.

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάποτε οι 300 πέθαναν για την πατρίδα. Σήμερα, κλώνοι, υπηρέτες, δούλοι και προσκυνητές πεθαίνουν την πατρίδα και τον ελληνικό λαό. Είναι ντροπή για την κυβέρνηση να εκπροσωπείται από τον -κατά τα άλλα αγαπητό και φίλο- Υφυπουργό Υγείας κ. Βαρτζόπουλο και μάλιστα όταν η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της. Θα περίμενα να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση ο πάντα πληθωρικός και μνημονιακός Αντιπρόεδρος Θ. Πάγκαλος, ο οποίος μας κάνει την τιμή και αποχωρεί από την κεντρική πολιτική σκηνή».

Σε ερώτηση για τα απίστευτα αστυνομικά μέτρα, ο κ. Ψωμιάδης απάντησε:

«Ούτε επί επταετίας δεν λαμβάνονταν τέτοια μέτρα. Παρέλαση χωρίς λαό δεν είναι παρέλαση».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous