«ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ»

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν το ενδεχόμενο κατάργησης των δύο τελευταίων φυλακίων στο νομό Καστοριάς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Θέλω να πιστεύω πως θα διαψευστούν άμεσα από τους υπευθύνους οι πληροφορίες που είδαν τις προηγούμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας και θέλουν το Γενικό Επιτελείο Στρατού να προχωρά στην κατάργηση των δύο τελευταίων φυλακίων στο νομό Καστοριάς, εγκαταλείποντας τους ακρίτες μας στο έλεος του Θεού και οδηγώντας, νομοτελειακά, στην ερημοποίηση της υπαίθρου.

Είναι προφανές, πως η συνεχιζόμενη εγκατάλειψη των συνόρων και η πλήρης αποψίλωση της μεθοριακής γραμμής με την Αλβανία από δυνάμεις του στρατού (καθώς προηγήθηκε η κατάργηση άλλων πέντε φυλακίων) οδηγεί, όπως καταγγέλθηκε δημόσια, σε οδυνηρά αποτελέσματα, με την καταρράκωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, τη ραγδαία αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών, την παράνομη εισαγωγή όπλων και ναρκωτικών, τη λαθραία υλοτομία,  την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας.

Το μήνυμά μου είναι σαφές: Κάτω τα χέρια από τα φυλάκια, καμιά οικονομική κρίση, τίποτα δεν δικαιολογεί το εθνικό έγκλημα που θα συντελεστεί,  εάν φύγει ο στρατός από την ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Αντίθετα, είναι επιβεβλημένο, να ληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες για την επαναλειτουργία και των υπολοίπων φυλακίων, ώστε να «θωρακιστεί» το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουμε την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νεστορίου που ζητά την ακύρωση της σχετικής απόφασης για κατάργηση των φυλακίων και επαναλαμβάνω, χρωστάμε σ’ αυτούς τους Έλληνες, δεν μας χρωστούν.

Και ελάχιστη υποχρέωση της Πολιτείας, είναι να μην τους αφήσει αβοήθητους. Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous