ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα πανελλαδικής δημοσκόπησης που διεξήγαγε μεγάλη ενημερωτική ιστοσελίδα και τον φέρνει στην τρίτη θέση των προτιμήσεων μεταξύ των πολιτικών προσώπων στο χώρο της κεντροδεξιάς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Νιώθω δικαιωμένος και ικανοποιημένος, γιατί επιβεβαιώνεται πως η καθημερινή μου επαφή με την κοινωνία εδώ και 30 χρόνια με κρατά όρθιο, παρά τον πόλεμο λάσπης που δέχομαι αδιάκοπα. Ακόμη αποδεικνύεται, πως οι συνεχείς παροτρύνσεις μου προς τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να ηγηθεί μιας μεγάλης, ενωμένης, λαϊκής, πατριωτικής κεντροδεξιάς παράταξης βρίσκουν ανταπόκριση στους πολίτες.

Γνωρίζω καλά, πως υπάρχουν και άλλες ανάλογες δημοσκοπήσεις οι οποίες και επιμελώς αποκρύπτονται, γιατί αναδεικνύουν μια δυναμική που ενοχλεί κάποιους …περαστικούς από το χώρο.

Όχι μόνο δεν με ενοχλεί η αντιμετώπιση αυτή, αλλά αντίθετα με πεισμώνει, ώστε να συνεχίσω στο πλευρό των πολιτών που υποφέρουν κάτω από τη μέγγενη των Μνημονίων τον αγώνα για εθνική αξιοπρέπεια, για την αποκατάσταση της πληγωμένης μας υπερηφάνειας, για την Ελλάδα και τους Έλληνες».

 

Διάβασε τη δημοσκόπηση στην ιστοσελίδα www.zougla.gr

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous