«ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ»

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Πιερίας στην Κατερίνη την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012, με θέμα την ανάπτυξη του τουρισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, έδωσε το παρών ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία που ανέλαβαν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Τα νιάτα δείχνουν πάντα το δρόμο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στον πρόεδρο Παύλο Παυλίδη όσο και σε όλα τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ για την επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησαν, αποδεικνύοντας την αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Η Πιερία είναι μια ευλογημένη περιοχή της Πατρίδας μας, σημείο αναφοράς στον αγώνα μας για την ανάδειξη της Περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας σε ελκυστικό τουριστικό προορισμό. Ιδιαίτερα τώρα, σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, είναι μονόδρομος η σωστή και ολοκληρωμένη προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Πιερικής γης, ώστε να εξασφαλίσουμε την τόνωση της αγοράς εργασίας, να δώσουμε στην τοπική οικονομία που δοκιμάζεται πολύτιμες ανάσες».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous