ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Α.ΣΑΜΑΡΑ: «ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ»

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Επιστολή στον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εν όψει της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

 

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Ενόψει της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης, απευθύνομαι για μία ακόμη φορά σε εσάς, τον Πρωθυπουργό της επόμενης ημέρας, με το θάρρος ενός ανθρώπου που εδώ και τρεις δεκαετίες εκφράζει τις αγωνίες της κομματικής βάσης και όχι μόνο, με το θάρρος του ανθυποψηφίου σας στις προεδρικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σας στήριξε με συνέπεια από την πρώτη ημέρα της εκλογής σας.

Έρχεται η ώρα που θα κληθείτε να εκφράσετε την πατριωτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ενός λαού λαβωμένου, που απαιτεί από εσάς καθαρές κουβέντες.

Που ζητά να αναλάβετε τολμηρές πρωτοβουλίες.

Που προσδοκά να δώσετε ελπίδα και όραμα σε μια Πατρίδα που ασφυκτιά, εγκλωβισμένη στη δίνη της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Που απαιτεί να μην αφαιρέσετε από τους νέους μας το δικαίωμα στο όνειρο.

Σε μια Πατρίδα που σύρθηκε με συνεχή εκβιαστικά διλήμματα στην οικονομική υποτέλεια και την πλήρη παραλυσία.

Η φτώχεια, η πείνα, η ανεργία, οι αυτοκτονίες, η πλήρης κατάρρευση του κοινωνικού κράτους δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τα χαμόγελα και την ευφορία για την επιτυχή ολοκλήρωση του PSI, δεν αγγίζουν και δεν πείθουν σε καμία περίπτωση τη μεγάλη πλειοψηφία των συμπατριωτών μας.

Η απαισιοδοξία και η κατάθλιψη κυριαρχούν πλέον στην ελληνική κοινωνία ως επακόλουθο της αγχόνης που έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ πάνω στο λαό μας.

Με βάση τα σημερινά πολιτικά δεδομένα, τους στόχους και τις επιδιώξεις ντόπιων και ξένων κέντρων είναι πολύ πιθανό η χώρα να μπει σε νέες περιπέτειες μετά τις εκλογές.

Συμφωνούμε λοιπόν ότι η αυτοδυναμία είναι προϋπόθεση για την αλλαγή πολιτικής την επόμενη ημέρα.

Για να επιτευχθεί, όμως, αυτή ένας δρόμος υπάρχει: προσκλητήριο νίκης από εσάς, τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της κεντροδεξιάς, για μια μεγάλη, ενωμένη, λαϊκή, πατριωτική κεντροδεξιά παράταξη.

Ως κυβέρνηση η ΝΔ αύριο, πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις, να τολμήσει και να συγκρουστεί με τα συμφέροντα υπέρ του λαού, να επαναφέρει τη χώρα στη συνταγματική οδό, να αποκαταστήσει την αδικία σε βάρος μισθωτών και συνταξιούχων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα,  να δημιουργήσει άμεσα προοπτικές ανάπτυξης.

Ως κυβέρνηση η ΝΔ αύριο πρέπει να μην δώσει άφεση αμαρτιών και να εξετάσει τις ευθύνες αυτών που κυβέρνησαν τα τελευταία δύο χρόνια, που αλλοίωσαν οικονομικά στατιστικά στοιχεία για να σπρώξουν τη χώρα στο χάος του Μνημονίου.

Σ’ αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι, η Ελλάδα έχει ανάγκη από εθνικούς ηγέτες, όχι κομματικούς αρχηγούς.

Κάντε την υπέρβαση κ. Πρόεδρε. Γιατί πάνω από τα κόμματα είναι μόνο η πατρίδα.

Τολμήστε.

Για την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Για την εθνική μας επιβίωση.

Για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous