ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012εκτύπωση

 

Σχετικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ στο χάντμπολ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Μετά την πρόσφατη επιτυχία του Ηρακλή που ανεδείχθη Κυπελλούχος Ελλάδας στο βόλεϊ, η Θεσσαλονίκη μας γιορτάζει μία ακόμη μεγάλη επιτυχία. Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπωλ του ΠΑΟΚ, τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, τη διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους που μας έδωσαν το δικαίωμα να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου στον τελικό που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα. Η πόλη μας έχει κάθε δικαίωμα να είναι υπερήφανη για τα παιδιά αυτά που με περίσσευμα ψυχής ανέβηκαν στην κορυφή. Τους ευχαριστούμε!»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous