Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΕΠΑΙΤΕΣ;»

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων για την εξαίρεση των αστυνομικών από τη χορήγηση του εκλογικού επιδόματος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Η κυβέρνηση Παπαδήμου μέσα στην αγωνία της να παρουσιάσει λογιστικά ταμειακά πλεονάσματα στο διευθυντήριο της τρόϊκα βρήκε για μία ακόμη φορά τα εύκολα θύματα, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με μια πρωτοφανή απόφαση, μνημείο ανευθυνότητας και υποκρισίας, οι αστυνομικοί προβλέπεται να εξαιρεθούν από τη χορήγηση του εκλογικού επιδόματος, παρά τη δεδομένη, καταλυτική και πολύπλευρη συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Είναι πλέον προφανές, πως η μεθοδευμένη στοχοποίηση και απαξίωση του επαγγέλματος του αστυνομικού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Μετά από τις εξοντωτικές μειώσεις μισθών και επιδομάτων, το νέο αυτό «χτύπημα» έρχεται να πλήξει περαιτέρω το δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που καλείται κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα που γεννά η οικονομική κρίση. Αλήθεια, είστε υπερήφανοι που μετατρέπετε τους αστυνομικούς σε επαίτες; Θεωρείτε πως είναι δείγμα προοδευτισμού ο διασυρμός και η εξαθλίωση των Ελλήνων αστυνομικών;

Καταλάβετε επιτέλους, πως υπάρχουν και όρια. Σε μια κοινωνία που είναι έτοιμη να εκραγεί, η απαξίωση της αστυνομίας είναι το κορυφαίο σφάλμα που μπορείτε να κάνετε

Με εκτίμηση,

 

 

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous