ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΩΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012εκτύπωση

 

Συγχαρητήρια επιστολή στον Ευάγγελο Βενιζέλο έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή την εκλογή του ως νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

 

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

 

 

«Αγαπητέ Βαγγέλη,

 

Θέλω να σε συγχαρώ για την εκλογή σου στη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Στην πρωτόγνωρη ιστορική και οικονομική συγκυρία που περνά ο τόπος, ο ρόλος που αναλαμβάνεις είναι εξαιρετικά κρίσιμος.

Θέλω να πιστεύω ότι υπό τη νέα ηγεσία το ΠΑΣΟΚ θα ανταποκριθεί στο λαϊκό αίτημα προς ολόκληρο το πολιτικό σύστημα για επιστροφή στην κοινωνία. Θέλω να πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγυρίσει στις ρίζες του και θα μιλήσει για το λαό και τη νεολαία, για την πατρίδα και την εθνική υπερηφάνεια. Θέλω να πιστεύω ότι θα συμβάλεις ώστε να ληφθούν πλέον μέτρα που θα ανακουφίζουν τους πολίτες και θα δίνουν αναπτυξιακές προοπτικές στην εθνική μας οικονομία.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σου αποστολή.

Πάντα στη διάθεσή σου.

 

Με εκτίμηση,

 

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous