ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, σχετικά με την πρωτοβουλία του να καλέσει όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να παραστούν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο Π. Ψωμιάδης, παρά την έντονη διαφωνία του με συγκεκριμένες επιλογές του Πρωθυπουργού στην εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής, θεωρεί σωστή τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Λ. Παπαδήμου.

«Η ιστορική επέτειος της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ως παράγων ενότητας, σε μια περίοδο όπου δοκιμάζονται σκληρά οι αντοχές και η συνοχή της ελληνικής κοινωνίας», τονίζει ο Π. Ψωμιάδης και καταλήγει πως «είναι θετικό το γεγονός, ότι ο πολιτικός κόσμος αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δίνει το παρών στις παρελάσεις χωρίς να κρύβεται, εύχομαι να το πράξει και έναντι του λαού, με πρωτοβουλίες πατριωτικές και φιλολαϊκές.»

 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του Παναγιώτη Ψωμιάδη:

 

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Έχω επανειλημμένα εκφράσει δημόσια την έντονη διαφωνία μου με συγκεκριμένες επιλογές σας στην εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής, πλην όμως, θεωρώ σωστή την πρωτοβουλία σας να καλέσετε όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να παραστούν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου.

Η ιστορική επέτειος της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ως παράγων ενότητας, σε μια περίοδο όπου δοκιμάζονται σκληρά οι αντοχές και η συνοχή της ελληνικής κοινωνίας. Είναι αλήθεια, πως υπάρχουν στιγμές στη ζωή των εθνών που είναι εχθρικές προς τη λογική και την ηθική. Και τέτοιες στιγμές βιώνουμε δυστυχώς σήμερα στην Ελλάδα κ. Πρωθυπουργέ.

Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι απέναντι στην Ιστορία μας, απέναντι στο 1821, ‘το μεγάλο σχολείο του απροσκύνητου ήθους’ όπως σοφά το χαρακτήρισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, να μην ανοίξουμε την κερκόπορτα για την κατάργηση των παρελάσεων, όπως κάποιοι σφόδρα επιθυμούν. Είναι ημέρες κρίσιμες για όλους μας αυτές, ημέρες που οφείλουμε να προτάξουμε την αγάπη για την Πατρίδα, αποκλείοντας αυτούς που κρυπτόμενοι πίσω από την απόλυτα δικαιολογημένη αγανάκτηση του λαού μας, θέλουν να προωθήσουν τα δόλια σχέδιά τους.

Είναι θετικό το γεγονός, ότι ο πολιτικός κόσμος αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δίνει το παρών στις παρελάσεις χωρίς να κρύβεται, εύχομαι να το πράξει και έναντι του λαού, με πρωτοβουλίες πατριωτικές και φιλολαϊκές.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous