Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΟΥΡΕΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ»

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Μετά την ανακοίνωση των νέων σκληρών οικονομικών μέτρων και τις μειώσεις των εισοδημάτων των εργαζομένων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η κατακόρυφη πτώση του βιοτικού του επιπέδου της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών, η εφιαλτική αύξηση της ανεργίας, η ύφεση που συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά, η διαρκής συρρίκνωση μισθών και συντάξεων που οδηγούν μαθηματικά στην εξαθλίωση του λαού μας, απαιτούν γενναίες κυβερνητικές πρωτοβουλίες, στην κατεύθυνση της ανακούφισης των συμπατριωτών μας που υποφέρουν.

Το «κούρεμα» του ελληνικού δημόσιου χρέους πρέπει να συνοδευτεί άμεσα από συγκεκριμένες παρεμβάσεις προς όλες τις τράπεζες, ώστε να εξασφαλιστεί ανάλογο «κούρεμα» όλων των δανείων που έχουν λάβει οι πολίτες. Με αποσπασματικά μέτρα, όπως η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου, δεν αντιμετωπίζεται πλέον η κατάσταση και με δεδομένη την επιβάρυνση εκατομμυρίων συμπατριωτών μας με στεγαστικά, κυρίως, δάνεια, ελλοχεύει ο κίνδυνος «κραχ» στην αγορά, που μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Δεν πρέπει να γίνουμε Αμερική του 2008, όταν άνθρωποι έχαναν τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους σε μια νύχτα.

Επιτέλους, πρέπει να προστατέψουμε όχι μόνο τις τράπεζες, αλλά και τους πολίτες, οι οποίοι σηκώνουν τα βάρη της μνημονιακής πολιτικής. Δώστε προτεραιότητα στους ανθρώπους, στην πραγματική οικονομία, ακούστε την κραυγή απόγνωσης της κοινωνίας που έχει ξεπεράσει τα όριά της.  Το φιτίλι έχει ήδη ανάψει και αν η βόμβα εκραγεί, θα έχει καταστροφικές συνέπειες…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous