Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012εκτύπωση

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

Σχετικά με το απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης που δικαιώνει την παλιά Νομαρχία Θεσσαλονίκης και τους λεωφορειούχους για το θέμα της μεταφοράς μαθητών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Νοιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών.

Επί πέντε χρόνια κάποια βρώμικα μυαλά από το πολιτικο-δημοσιογραφικό σύστημα, επένδυσαν στη συκοφαντία για το θέμα της μεταφοράς μαθητών. Δεν κατάφεραν να μας γονατίσουν. Ο λαός μας έδωσε μεγάλες νίκες με ποσοστά πάνω από 50%.

Ο τότε αντινομάρχης Γ. Τσαμασλής, οι λεωφορειούχοι κι εγώ προσωπικά, επιμέναμε ότι θα δικαιωθούμε ζητώντας την αλλαγή του σχετικού νόμου. Επιμέναμε γιατί ενεργήσαμε νόμιμα, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και των παιδιών μας, σύμφωνα με ό,τι έκαναν όλες οι Νομαρχίες της χώρας.

Ορισμένοι σύλλογοι γονέων –που τώρα έχουν εξαφανιστεί και σιωπούν, γιατί άραγε;- ήταν εναντίον μας. Εμείς προτιμήσαμε να συρθούμε στα δικαστήρια, παρά να εγκαταλείψουμε την κοινωνία. Και η κοινωνία ήταν μαζί μας. Όμως αποδείχθηκε ότι υπάρχει Δικαιοσύνη.

Δεν πρόκειται να σταματήσουμε να βάζουμε πάνω από όλα το συμφέρον των συμπολιτών μας. Όσο για τους αμετανόητους συκοφάντες, σύντομα θα λογοδοτήσουν για τον αήθη διασυρμό μας όλα αυτά τα χρόνια».

 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 90/2012 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, «(…) από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η υπογραφή των συμβάσεων εγένετο μετά την κατά νόμο προδικασία από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ήτοι αλληλογραφία με Διευθύνσεις εκπαίδευσης για την εκτίμηση των αναγκών κάθε σχολείου, αλληλογραφία με ΟΑΣΘ και το ΚΤΕΛ για τη διερεύνηση δυνατότητας εξυπηρέτησης του μεταφορικού έργου από αυτούς (…)».

Επίσης, «(…) δεν προέκυψε από κανέναν στοιχείο της δικογραφίας ότι οι κατηγορούμενοι [σ.σ. εννοεί Π. Ψωμιάδης και Γ. Τσαμασλής] ενήργησαν με δόλο (…) για να ελαττώσουν τη δημόσια περιουσία (…) και να ωφεληθούν οι ίδιοι ή για να ωφελήσουν συγκατηγορουμένους τους. Αντίθετα, ενήργησαν καλόπιστα, απευθυνόμενοι δημοσίως σε κάθε αρμόδια υπηρεσία και υπουργείο προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τη μεταφορά μαθητών του νομού Θεσσαλονίκης (…)».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous