«ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Απαντώντας στις δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μ. Τρεμόπουλου, μετά τη σημερινή του επίσκεψη στον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Είναι γνωστό ότι το μόνο έργο που έχει να επιδείξει ο κ. Τρεμόπουλος είναι να καταγγέλλει κάθε τι που αφορά τη διοίκηση Ψωμιάδη, είτε παλιότερα στη Νομαρχία είτε τώρα στην Περιφέρεια.

Ο μοναδικός Έλληνας που εδώ και δέκα χρόνια έχει αναλάβει εργολαβικά να μας οδηγεί χωρίς λόγο στα δικαστήρια, για μία ακόμη φορά σήμερα έπαιξε θέατρο επιχειρώντας να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις σε βάρος μου και σε βάρος του Διονύση Ψωμιάδη.

Είναι γνωστό από ποιους κατευθύνεται ο κ. Τρεμόπουλος. Η σημερινή του επίσκεψη στον κ. Σώκο και η ανακοίνωση που ακολούθησε, αποτελεί άθλια και ευθεία προσπάθεια να προκαταβάλλει τις αποφάσεις του διορισμένου Περιφερειάρχη και της ίδιας της Δικαιοσύνης.

Καλά θα κάνει να διαβάσει τον Καλλικράτη και τις προϋποθέσεις που θέτει. Σημειωτέον ότι για την υπόθεση που τόσο κόπτεται ο εξαφανισμένος επί 2,5 χρόνια στις Βρυξέλλες κ. Τρεμόπουλος, δεν έχουμε καν απολογηθεί, ούτε εγώ ούτε υπάλληλοι. Το τεκμήριο αθωότητας πάει περίπατο επιλεκτικά για τον δήθεν υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

Καλά θα κάνει, επίσης, να αντιληφθεί ότι η τακτική της βιομηχανίας μηνύσεων αντί της εποικοδομητικής κριτικής, η ξεκάθαρη προσπάθεια ποινικοποίησης της διοίκησης, δεν περνάει.

Δεν περνάει στο λαό που τον έχει καταδικάσει και στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις (2002, 2006, 2010) δίνοντάς μας ποσοστό πάνω από 50%.

Δεν περνάει και στη Δικαιοσύνη όπου καταρρέει μέρα με τη μέρα η προσπάθεια κατασυκοφάντησης:

Ο Άρειος Πάγος δέχθηκε την αναίρεσή μας και ακύρωσε την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου για το θέμα των προστίμων Ο εισαγγελέας έχει ήδη κάνει απαλλακτική πρόταση επί της δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για τη μεταφορά μαθητών όπου και εδώ ακολουθήσαμε μια πρακτική που εφαρμόζεται σε όλη την Ελλάδα, μια πρακτική που υιοθέτησαν και οι κυβερνήσεις των δύο τελευταίων ετών (του ΠΑΣΟΚ)! Υπάρχει ήδη απαλλακτική απόφαση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για το θέμα της λίμνης Κορώνειας, όπου είμαστε ο μοναδικός φορέας από τους συναρμόδιους που έπραξε στο ακέραιο αυτό που του αναλογεί. Υπάρχει αθωωτική απόφαση για την υπόθεση Σιάννη. Κατέρρευσαν οι συκοφαντίες. Υπάρχει αθωωτική απόφαση για τις κεραίες του Χορτιάτη. Κατέρρευσαν οι συκοφαντίες. Υπάρχει αθωωτική απόφαση για της αμμοληψίες στον Αξιό ποταμό. Κατέρρευσαν οι συκοφαντίες. Υπάρχει αθωωτική απόφαση για το θέμα του γηροκομείου Μπαλτουμά. Κατέρρευσαν οι συκοφαντίες. Υπάρχει αθωωτική απόφαση για το θέμα της λειτουργίας υπόγειου πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης. Κατέρρευσαν οι συκοφαντίες.

 

Τον καταλαβαίνω πάντως τον κ. Τρεμόπουλο, που ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο για να βγει από την πολιτική αφάνεια που τον έχει καταδικάσει κατ’ επανάληψη ο λαός. Όμως εμείς για μία ακόμα φορά ενεργήσαμε νόμιμα και όλα θα πέσουν στο κενό. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous