«ΤΟ ‘ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ’ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ»

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Σε εκδήλωση προς τιμή του Κύπριου ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης στον οικισμό Ακρίτα την Κυριακή 11 Μαρτίου έδωσε το παρών ο Παναγιώτης Ψωμιάδης όπου και κατέθεσε στεφάνι.

 

«Μέσα από ανάλογες εκδηλώσεις, η σκέψη μας γυρίζει στους πρωταγωνιστές του ηρωικού έπους της ΕΟΚΑ, σε όλους εκείνους, που με πρώτο τον Γρηγόρη Αυξεντίου, που δεν δείλιασαν, που αψήφησαν το θάνατο, σε εκείνους που έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα της Πατρίδας και ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο της Λευτεριάς, αγωνιζόμενοι μέχρι τέλους για τα ιδανικά τους» δήλωσε σχετικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, προσθέτοντας πως «τώρα που η Τουρκία απειλεί και πάλι με προσάρτηση των κατεχομένων, πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης, να υπενθυμίσουμε στους γείτονές μας πως το ¨ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ¨ παραμένει οδηγός μας».

Στην εκδήλωση συμμετείχε και αντιπροσωπεία από το δήμο Λύσης της Κύπρου με επικεφαλής το δήμαρχο, κ. Συμεών Παστού, καθώς οι δήμοι Λύσης και Δοϊράνης (πριν τη διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη») είναι αδελφοποιημένοι.

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous