«ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Την Πρώτη Σερρών, γενέτειρα του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, επισκέφτηκε το Σάββατο 10 Μαρτίου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπου και παρέστη σε μνημόσυνο που τελέστηκε, με αφορμή τη συμπλήρωση 105 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Μακεδόνα πολιτικού, με πρωτοβουλία πολιτικών του φίλων.

«Η πυγμή, η διορατικότητα και η αποφασιστικότητα του Εθνάρχη δυστυχώς λείπουν από την Ελλάδα σήμερα» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, προσθέτοντας πως «θα έπρεπε όλοι μας να αντλήσουμε πολύτιμα διδάγματα από το παράδειγμα του ανδρός που πέτυχε να αλλάξει τη μοίρα της Ελλάδας, να τη βάλει στο δρόμο της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης, να πείσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ότι μπορούν, όταν θέλουν, με τις δικές τους δυνάμεις, να κάνουν θαύματα».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous