ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΥΣΟ Δ. ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗ

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Με αφορμή την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης από τον Δ. Χονδροκούκη, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Δ. Χονδροκούκη για τον άθλο που πέτυχε. Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που η Ελλάδα και ο λαός μας βάλλεται σκληρά, έδειξε σε όλους ότι οι Έλληνες είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε. Έδωσε το παράδειγμα της αγωνιστικότητας και της πίστης στη νίκη, σήκωσε την ελληνική σημαία ψηλά, κέρδισε μια θέση στην καρδιά μας. Τον ευγνωμονούμε για την ελπίδα και την αισιοδοξία που μας πρόσφερε! Συγχαρητήρια στον ίδιο και στον προπονητή του».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous