«ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ»

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την οικονομική κρίση και τα εμπορικά καταστήματα, μετά την έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου (ΕΣΘ) που δείχνει πτώση τζίρου σε σχέση με πέρυσι, η οποία ανήλθε κατά μέσο όρο στο 40% κατά τις φετινές χειμερινές εκπτώσεις, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Εμείς, πριν από πέντε χρόνια, προτείναμε για πρώτη φορά τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων 6-7 συγκεκριμένες Κυριακές το χρόνο, εκείνες που παρουσιάζουν ιδιαίτερη τουριστική κίνηση, με στόχο την τόνωση του τζίρου. Τότε, κάποιοι αντέδρασαν και η πρότασή μας δεν πέρασε. Σήμερα ο εμπορικός κόσμος ζει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης των τελευταίων δύο ετών. Επιμένουμε στην πρότασή μας, θεωρώντας πάντα αυτονόητη την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική αφού όλες οι πόλεις που θέλουν τουριστική ανάπτυξη έχουν απελευθερώσει το ωράριο.

Η πρότασή μας σήμερα, είναι περισσότερο επίκαιρη και αναγκαία από ποτέ. Γι’ αυτό κρούω πάλι σήμερα το καμπανάκι του κινδύνου. Αν δεν αντιδράσουμε ούτε τώρα με ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών (ενδεικτικά μερική απελευθέρωση ωραρίου καταστημάτων, κίνητρα σε όσους παρέχουν θέσεις εργασίας κ.ά.), το αύριο θα είναι ακόμα χειρότερο».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous