ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012εκτύπωση

Επιστολή στον νεοκλεγέντα Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

 

 

«Κύριε Πρόεδρε,

Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πανάξια εκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Σ’ αυτή την τραγική οικονομική συγκυρία για την Πατρίδα μας, προσβλέπουμε στην πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή της μεγάλης σας χώρας.

Δεν ξεχνούμε πως στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας η Ρωσία υπήρξε ισχυρός και σταθερός σύμμαχός μας. Σήμερα, καλούμαστε να δώσουμε μια νέα δυναμική στις διμερείς μας σχέσεις, σχέσεις που έχουν σφυρηλατηθεί εδώ και αιώνες πάνω σε στέρεα θεμέλια, όπως η κοινή μας Πίστη και η πλούσια πολιτισμική μας παράδοση.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ, κ. Πρόεδρε, τη στήριξη και τη συμπαράσταση μιας αδελφής χώρας, ενός ισχυρού στρατηγικού εταίρου, με πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεθνή πολιτική σκακιέρα, ώστε να διασφαλίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Είμαι βέβαιος πως με τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, να αναθερμάνουμε τη φιλία και τη συνεργασία μας, δίνοντας προτεραιότητα σε κοινές δράσεις που θα λειτουργήσουν προς όφελος και των δύο πλευρών.

Θερμά συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous