ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΑNT. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012εκτύπωση

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην Κύπρο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Πρόκειται χωρίς καμιά αμφιβολία για μια εξαιρετικά επιτυχημένη πρωτοβουλία, που έρχεται να αναδείξει τους ακατάλυτους, αδελφικούς δεσμούς μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας. Ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύει με πράξεις πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, εκφράζει τη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που συμπαρίσταται στον αγώνα και στις προσπάθειες του κυπριακού λαού για δικαίωση, για μια βιώσιμη λύση του Κυπριακού.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η αναφορά του Προέδρου της ΝΔ, για μία ακόμη φορά, στο ζήτημα της ΑΟΖ και της διασφάλισης των συμφερόντων μας στη θάλασσα, με τη σαφή πρόθεσή του για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου, προς όφελος του Κυπριακού και του Ελλαδικού Ελληνισμού.

Είμαι βέβαιος, πως όταν έρθει η ώρα, ο Αντώνης Σαμαράς θα ακολουθήσει το παράδειγμα του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, δεν πρόκειται να κάνει πίσω, θα επιδείξει ανάλογη αποφασιστικότητα και πυγμή, θα προχωρήσει στην κατοχύρωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Η Ελλάδα έχει ανάγκη σήμερα περισσότερο από ποτέ πατριωτική πολιτική, σε κάθε επίπεδο».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous