"ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ"

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012εκτύπωση

Για δεύτερη ημέρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 από την Π.Ε. Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ. η δωρεάν διανομή τροφίμων σε κοινωνικούς φορείς, παρουσία του Αν. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδη, του Π. Ψωμιάδη και των επιτρόπων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν 67 τόνοι τυριού στους εγκεκριμένους φορείς υλοποίησης - φιλανθρωπικά ιδρύματα, συλλόγους πολυτέκνων, συλλόγους παλιννοστούντων, μονογονεϊκών οικογενειών κ.λπ. – σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

«Σήμερα που η κοινωνία δοκιμάζεται, πρέπει να σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι. Ιδιαίτερα απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στους συμπολίτες μας που οδηγούνται, από την εφαρμογή των καταστροφικών πολιτικών, στην εξαθλίωση. Χωρίς πολλά λόγια, με πράξεις και προσφορά» δήλωσε σχετικά ο Αν. Περιφερειάρχης Δ. Ψωμιάδης.

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous