ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012εκτύπωση

Επιστολή στον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με τις τρέχουσες εσωκομματικές εξελίξεις, τις διαγραφές στη ΝΔ και την ενότητα της Κεντροδεξιάς. Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

 

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Θλιβερά όσα συμβαίνουν στον τόπο, δυσάρεστα όσα συμβαίνουν στην παράταξη.

Οι 800.000 φίλοι της Νέας Δημοκρατίας που εξέλεξαν πρόεδρο πριν από δύο χρόνια, προφανώς δεν επιθυμούσαν να δουν την παράταξη κατακερματισμένη και διχασμένη στην αντιμετώπιση του κρίσιμου ζητήματος της κρίσης. Ενός ζητήματος που έχει καταστεί νούμερο ένα εθνικό θέμα για την πατρίδα μας και προκαλεί έντονους συνειδησιακούς προβληματισμούς όχι μόνο σε βουλευτές αλλά –και αυτό είναι που έχει μεγίστη σημασία– στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Οι κανόνες της κομματικής πειθαρχίας μπορεί να δικαιολογούν τη διαγραφή των 22 βουλευτών, οι οποίοι βεβαίως έχουν μια μακρά πορεία στην αγκαλιά της παράταξης. Όμως δεν έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ. Οι πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες απαιτούν σήμερα περισσότερο από ποτέ ενότητα ολόκληρης της Κεντροδεξιάς ώστε να γίνει εφικτή η άσκηση πατριωτικής λαϊκής πολιτικής έναντι των ξένων συμφερόντων.

Αγαπητέ Αντώνη,

Είσαι ο ηγέτης της μεγάλης Κεντροδεξιάς παράταξης. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.

Θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι αυτή την ώρα η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανείς. Και πρέπει όλοι να βοηθήσουν για την ενότητα -ακόμη και οι βουλευτές και τα στελέχη- ώστε να επιστρέψουν στο κοινό μας σπίτι οι διαγραφέντες.

Γιατί το μεγάλο στοίχημα σε επίπεδο βάσης και σε επίπεδο ηγεσίας δεν μπορεί παρά να είναι το μάζεμα των δυνάμεων της Κεντροδεξιάς, η επίτευξη σύγκλισης με μοναδικό γνώμονα το καλό της πατρίδας και του λαού μας.

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Η ΝΔ έχει μοιραία ρόλο ιστορικό. Όχι στις όποιες προσωπικές πολιτικές, ναι στην ενότητα. Πάνω απ’ όλα η πατρίδα! Πάνω απ’ όλους οι Έλληνες!

 

Με τιμή,

 

Παναγιώτης Ψωμιάδης»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous