ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΟΛΑΘ ΑΠΟ ΤΟΝ M. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012εκτύπωση

 

Δημοσιεύτηκε στο φύλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης η απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για τον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης.

Για το θέμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από 9 μήνες αδράνειας και ολιγωρίας, το Υπουργείο Ανάπτυξης με το «έτσι θέλω» επέβαλε ένα διοικητικό συμβούλιο στον Οργανισμό Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης, με αποκλειστικό γνώμονα τις εσωκομματικές φιλοδοξίες του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αγνοώντας προκλητικά την ομόφωνη απόφαση της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης για διορισμό του Δ.Σ. από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αλιεύει ψήφους εν όψει της μάχης της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, στην έδρα του εσωκομματικού του αντιπάλου Ε. Βενιζέλου. Τη Θεσσαλονίκη όμως δεν την ενδιαφέρουν οι μωροφιλοδοξίες του επίδοξου «Υπουργού των δαχτυλιδιών». Ζητούμενο για μας είναι η εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού  Λαϊκών Αγορών προς όφελος των πολιτών και της τοπικής οικονομίας».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous