ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Κ. ΒΑΒΟΥΣΚΟΥ

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με το θάνατο του Κωνσταντίνου Βαβούσκου, τέως Προέδρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, ομότιμου καθηγητή της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., Μέγα Άρχοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και αντεπιστέλλοντος μέλους της Ακαδημίας Αθηνών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία, η Ελλάδα αποχαιρετούν ένα μεγάλο ευπατρίδη, ένα διαπρεπή ακαδημαϊκό δάσκαλο, που συνέδεσε το όνομά του όσο λίγοι με την πνευματική ζωή του τόπου και την Ορθοδοξία. Έναν περήφανο Μακεδόνα, που αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για την υπεράσπιση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας, προσθέτοντας στη φαρέτρα της ελληνικής διπλωματίας ακλόνητα ιστορικά επιχειρήματα. Η Θεσσαλονίκη έχασε ένα κομμάτι από την αρχοντιά της. Αιωνία του η μνήμη».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous