ΕΠΙΣΤΟΛΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝ.ΑΜΥΝΑΣ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣH ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ 424 ΓΣΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012εκτύπωση

Επιστολή στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπου ζητά την παραχώρηση του κτιρίου του πρώην 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για φιλοξενία αστέγων πολιτών.

 

Στην επιστολή του, ο Π. Ψωμιάδης ζητά από τον Υπουργό να δώσει εντολή «για να ανοίξει άμεσα το πρώην 424 ΓΣΝΘ ώστε να φιλοξενηθούν οι άστεγοι καθώς και να υπάρξει μέριμνα για παροχή τροφής σε αυτούς». «Αυτήν την ώρα είναι θέμα βαθιά κοινωνικό, όλοι δε οφείλουμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Είναι ζήτημα ζωής, είναι ζήτημα ανθρωπιάς», καταλήγει στην επιστολή του ο Π. Ψωμιάδης.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

 

Εδώ και μια εβδομάδα, οι θερμοκρασίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο) είναι εξαιρετικά χαμηλές, με αποτέλεσμα οι άστεγοι συμπολίτες μας να περνούν εξαιρετικά δύσκολες ώρες προσπαθώντας να επιβιώσουν μέρα νύχτα χωρίς στέγη, τροφή και θέρμανση.

Όπως είναι γνωστό, το πρώην 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης παραμένει κενό. Διαθέτει υποδομές άρτιες ώστε να μπορεί στοιχειωδώς να παράσχει διευκολύνσεις στους άστεγους συμπολίτες μας, έστω για τις παγωμένες μέρες αυτού του χειμώνα.

Επίσης, ο Στρατός διαθέτει τις υποδομές για να διασφαλίσει ένα πιάτο φαΐ για όλους όσους θα θελήσουν να φιλοξενηθούν στο πρώην 424 ΓΣΝΘ. Έχει δε αποδείξει ότι σε κρίσιμες ώρες μπορεί να ανταποκριθεί στο έπακρο στην κοινωνική του αποστολή.

Κατόπιν τούτων, σας ζητώ να δώσετε εντολή για να ανοίξει άμεσα το πρώην 424 ΓΣΝΘ ώστε να φιλοξενηθούν οι άστεγοι καθώς και να υπάρξει μέριμνα για παροχή τροφής σε αυτούς. Αυτήν την ώρα είναι θέμα βαθιά κοινωνικό, όλοι δε οφείλουμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Είναι ζήτημα ζωής, είναι ζήτημα ανθρωπιάς.

 

Με εκτίμηση,

 

Π. Ψωμιάδης»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous