ΕΠΙΣΤΟΛΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ: «ΝΑ ΔΟΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ»

Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2012εκτύπωση

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση –Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαρά και Γ. Καρατζαφέρη- έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Με την επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης ζητά «και να δοθεί ο λόγος στον κυρίαρχο λαό, είτε με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ είτε με ΕΚΛΟΓΕΣ».

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Ζούμε σε μια Δημοκρατία. Δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε Βόρεια Κορέα. Ο ελληνικός  λαός δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να ξεπουλά το μέλλον του, τη ζωή του, το αύριο των παιδιών του. Να δίνει τα κλειδιά της Πατρίδας στους κερδοσκόπους και τους τραπεζίτες.

Όποιος  έχει ακόμη επαφή  με την πραγματικότητα, ξέρει καλά ότι ο λαός δεν υποκύπτει στην επικοινωνιακή τρομοκρατία, δεν συναινεί στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και της αξιοπρέπειάς μας.

Τα ψέματα τελείωσαν. Ούτε μισόλογα, ούτε επικοινωνιακά  παιχνίδια, ούτε κροκοδείλια δάκρυα, ούτε ποιήματα και τραγουδάκια. Είναι ώρα για καθαρές κουβέντες. Τώρα.

Αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της Πατρίδας για τις επόμενες δεκαετίες δεν μπορεί να λαμβάνονται εκβιαστικά, με το μαχαίρι στο λαιμό, σε κλειστές συναντήσεις χωρίς πρακτικά. Καμία εξουσία δεν μπορεί να βάλει το λαό στο περιθώριο.

Η ιστορική ευθύνη επιβάλει έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή, να αναβληθούν οι αποφάσεις και να δοθεί ο λόγος στον κυρίαρχο λαό, είτε με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ είτε με ΕΚΛΟΓΕΣ.

Με τιμή,

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous