ΜΗΝΥΜΑ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ: «ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ»

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011εκτύπωση

Ενόψει την έλευσης του νέου έτους, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία, η πατρίδα του Μεγαλέξανδρου, στέλνει ευχές για ειρήνη, δύναμη και πρόοδο στον απανταχού ελληνισμό, από την Κρήτη μέχρι τη Δυτική Μακεδονία,  από την Πελοπόννησο μέχρι τον Έβρο αλλά και στον Απόδημο Ελληνισμό.

Η Ελλάδα βιώνει τον πιο δύσκολο χειμώνα μεταπολεμικά. Δεν είναι μόνο τα οικονομικά προβλήματα που αγγίζουν τα όρια της επιβίωσης για πολλούς συμπολίτες μας. Είναι ο φόβος και η αβεβαιότητα για το αύριο που μοιάζει σκοτεινό, με την ανεργία στα ύψη και τη νεολαία μας στη μετανάστευση.

Αυτή την Πρωτοχρονιά, θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Να δώσουμε αγάπη και συναίσθημα από το υστέρημα του καθενός, σε μια εποχή που οι συνθήκες μας έχουν κάνει πιο σκληρούς από ποτέ.

Από κει και πέρα, εύχομαι η αλλαγή του χρόνου να αλλάξει τη νοοτροπία αυτών που μας κυβερνούν, να αλλάξει και την πορεία της πατρίδας μας. Να αγαπήσουμε την Ελλάδα και να βάλουμε τους Έλληνες πάνω απ’ όλα! Μόνο ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να σηκώσουμε την Ελλάδα πάλι ψηλά, να δώσουμε στη νεολαία και στο λαό όχι απλώς ελπίδα αλλά σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous