Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012εκτύπωση

Με αφορμή ψήφισμα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης που αποκαλύπτει την αυτεπάγγελτη ‘‘επένδυση’’ των αποθεματικών των Επιμελητηρίων από την Τράπεζα της Ελλάδας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Είναι πραγματικά απίστευτη η καταγγελία που έκανε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σχετικά με την αυτεπάγγελτη ‘‘επένδυση’’ του αποθεματικού του Επιμελητηρίου από την Τράπεζα της Ελλάδας, ενέργεια που είχε ως συνέπεια την υποτίμηση κατά περίπου 60% της αξίας του –δηλαδή από 5.788.588,50 ευρώ υποτιμήθηκε σε 2.248.061,31 ευρώ!!!

Είναι ανήκουστο η κεντρική τράπεζα να βάζει χέρι, κατά το κοινώς λεγόμενο, σε ένα αποθεματικό που δημιουργήθηκε από τις συνδρομές των μελών και τη χρηστή διαχείριση, χωρίς καν κρατικές επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις.

Την ώρα που ο λαός υποχρεώνεται σε πρωτοφανείς θυσίες και η χώρα οδηγείται στο χάος, τέτοιες αδιαφανείς ενέργειες που ζημιώνουν ευθέως τους πολίτες δεν μπορεί να λογίζονται ως απλά λάθη.

Ο κ. Προβόπουλος, που κάποιοι τον προμοτάρουν για αυριανό πρωθυπουργό, και η Τράπεζα της Ελλάδας οφείλουν να λογοδοτήσουν για την μείωση της αξίας των αποθεματικών. Οφείλουν επίσης να δώσουν εδώ και τώρα στη δημοσιότητα ολόκληρη τη μετοχική σύνθεση της Τράπεζας για να γνωρίζει ο λαός όλη την αλήθεια. Και να μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το ποιος παίζει, ποιος κερδίζει και ποιος χάνει στις πλάτες του».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous