Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ»

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διάθεση μόλις 30 αστυνομικών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για το 2012, στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων του σώματος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Φαίνεται πως κάποιοι στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας αρνούνται να κατανοήσουν πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.

Η εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη καλπάζει, οι πολίτες νιώθουν δικαιολογημένα απροστάτευτοι, το Αρχηγείο, όμως, της Ελληνικής Αστυνομίας έκρινε σκόπιμο να διαθέσει μόλις τριάντα αστυνομικούς (από το καλοκαίρι μάλιστα και μετά), για την ενίσχυση της εδώ αστυνομικής δύναμης, ενώ γνωρίζει πως οι κενές οργανικές θέσεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση αγγίζουν τις 1200.

Η Θεσσαλονίκη δίνει πλέον την εικόνα ανοχύρωτης πόλης. 600 συνολικά αστυνομικοί συνταξιοδοτήθηκαν τα δύο προηγούμενα χρόνια και από τις Σχολές Αστυφυλάκων ήρθαν πριν μερικούς μήνες μόλις δώδεκα στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η αστυνομική δύναμη στην Αττική ενισχύθηκε με 2039. Θεωρούμε πως πρέπει κάποτε να μπει ένα φρένο στον εμπαιγμό. Αντιλαμβανόμαστε τα διαφορετικά μεγέθη των δύο πόλεων, με το ελλιπές, όμως, αυτό προσωπικό, σε συνδυασμό με την περιορισμένη υλικοτεχνική υποδομή, η ασφάλεια του πολίτη αλλά και των ίδιων των αστυνομικών διαρκώς υποβαθμίζονται.

Με ευχολόγια δεν απαντάς στις αυξημένες απαιτήσεις, σε μια κοινωνία που βράζει από τη φτώχεια και τις ανισότητες. Απευθύνω έκκληση να επικρατήσει η λογική και να ενισχυθεί στην πράξη το έμψυχο δυναμικό της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous